Agjensi Punesimi

Agjensi Punesimi

Ne i shërbejmë nevojave për stafit kompanive të ndryshme kryesisht në Gjermani. Misioni ynë është të qëndrojmë pranë punëkërkuesve dhe partnerëve vendorë dhe ndërkombëtarë.