Produkte ushqimi

Ne sjellim ekskluzivisht për herë të parë në Shqipëri, produkte organike me bazën e frutave Noni, e cila është e njohur për vetite mjeksore.

Të gjitha prodhimet janë bërë në Gjermani nga Ullrich Equine international GmbH.

Optidrink

Përzierja ekskluzive e (Morindacitrifolia), boronicë, çaji jeshil dhe vitamina C e bën Optidrink një pije frutash me fuqi unike.

Me shije natyrale, te pershtatshme per vegjetarianet dhe veganet. Për një metabolizëm me energji normal, nivelet e sheqerit në gjak etj.

optidrink

Produkte ushqyese për qen

Kujdesi rigjenerues i veçantë për lëkurën e qenve. Përdorimi i jashtëm, për infeksionet kërpudhore, kruajtje, pika të hapura, gërvishtjet dhe insektet.

Bisabolol, përbërës aktiv i kamomilit, panthenol dhe vitaminave A dhe E përmban Ullrich Equine´s NONI lotion.

Dog Noni Liquid është një shtojcë për qentë dhe ofron të gjitha përfitimet e frutave NONI (Morindacitrifolia) së bashku me përfitimet shëndetësore të artichokës dhe gjembaçit të qumështit. Falë përbërësve të saj bimor, Dog Noni Liquid  mbështet metabolizmin si dhe funksionin gastrointestinal, parakushte të rëndësishme për motivimin dhe një shtresë të mirë dhe gjendje të lëkurës. Përveç kësaj, ajo mund të forcojë sistemin imunitar dhe ta pastrojë ate.

Trajtimi i shëndetshëm i qenve me produkte pa mish. Produkt i punuar me dore nga Noni juice. Përbërja: bollgur misri, vezë, domate, spinaq, parmesan, lëng Noni.

Produkte ushqyese për Kuaj

Kujdesi rigjenerues i veçantë për përdorimin e jashtëm të lëkurës së kuajve të stresuar, me ekzemë, kruajtje, shtresa të hapura të rripave, mishëra dhe  insekteve. Bisabolol, përbërës aktiv i kamomilit, panthenol dhe vitaminave A dhe E janë përfshirë në Ullrich Equine’s NONI Lotion.

Equine Noni Liquidështë një ushqim plotësues për kuajt dhe ofron të gjitha përfitimet e frutaveNONI (Morindacitrifolia)së bashku me përfitimet shëndetësore të artichokës dhe gjembaçit të qumështit. Equine Liquid mbështet metabolizmin, si dhe funksionin gastrointestinal me përbërësit e saj bimor, parakushte të rëndësishme për motivimin dhe një shtresë të mirë të lëkurës.

Trajtim i shendeteshem i Kuajve me fruta me aromë mollë Noni.