Rreth nesh

Ne e bëjmë atë të ndodhë!

Me kontakte në të gjithë botën, bërja e biznesit me ne është gjithmone e lehte.

Ne ofrojmë shërbime të import-eksportit për produkte të ndryshme, kryesisht artikuj luksoz dhe përveç kësaj, kompania jonë globale kërkon të investojë gjithnjë e më shumë në projekte të ndryshme, edhe në turizëm.

Partneritetet tona globale dhe lokale na ndihmojnë të qëndrojmë një hap përpara tregut.

Ne kemi kod ne Biznes, Sjellje dhe Etikë të zbatueshme për të gjithë zyrtarët, drejtorët dhe punonjësit pavarësisht nga pozita e tyre në organizatën tonë, në çdo kohë dhe kudo që bëjmë biznes.

JL Trade International GmbH Albania - Your Business Partner in Albania! Export - import services to various products, mainly luxury items, ect...